info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Sandokani tigri i Malajzisë

560 L

I fuqishëm dhe i egër si një tigër, Sadokani dhe aventurat e tij në detet e Malajzisë rikthehen në këtë ritregim të ri. A do të arrijë të bashkohet me të dashurën e tij, ledi Marianën? Me çfarë rreziqesh do të përballet? Me në krah mikun e tij, Janezin, dhe shokët e tij, tigrat besnikë, Sandokani do të luftojë për liri, drejtësi dhe dashuri.

Bli

I fuqishëm dhe i egër si një tigër, Sadokani dhe aventurat e tij në detet e Malajzisë rikthehen në këtë ritregim të ri. A do të arrijë të bashkohet me të dashurën e tij, ledi Marianën? Me çfarë rreziqesh do të përballet? Me në krah mikun e tij, Janezin, dhe shokët e tij, tigrat besnikë, Sandokani do të luftojë për liri, drejtësi dhe dashuri.

Autor:

Guido Sgardoli

Botues:

Albas

Përktheu:

Viola Dona, Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2015

Faqet:

76

ISBN:

978-9928-02-473-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Sandokani tigri i Malajzisë”

Your email address will not be published.

2 × two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X