info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Si një e rritur

420 L

Lola ëndërron të ndihet e rritur: të ketë një celular dhe të dalë vetëm nëpër qytet. Por asaj nuk i lejohen këto. Por ja që një ditë, mami i beson Lolës dhe shoqes së saj një mision: të blejnë panine me çokollatë në furrën e bukës aty pranë.

Bli

Lola ëndërron të ndihet e rritur: të ketë një celular dhe të dalë vetëm nëpër qytet. Por asaj nuk i lejohen këto. Por ja që një ditë, mami i beson Lolës dhe shoqes së saj një mision: të blejnë panine me çokollatë në furrën e bukës aty pranë. Ajo fluturon nga gëzimi dhe është shumë krenare për këtë! Fatkeqësisht, ajo harron kësëhillat e mamit dhe, bashkë me shoqën e saj, Zhanën, mendojnë ta zgjatin pak rrugën për në shtëpi. Dhe… nga kjo aventurë, gëzimi shndërrohet në … një mësim të mirë.

Autor:

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2017

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-02-594-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Si një e rritur”

Your email address will not be published.

ten + sixteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X