info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Tableta e zgjuar

1,400 L

Kjo është një enciklopedi moderne me një tabletë inteligjente për fëmijët! Përmban njohuri interesante rreth afsheve dhe fermës. Fëmijët mund ta heqin tabletën lehtësisht nga libri dhe mund të luajnë me të!

Bli

Kjo është një enciklopedi moderne me një tabletë inteligjente për fëmijët! Përmban njohuri interesante rreth afsheve dhe fermës. Fëmijët mund ta heqin tabletën lehtësisht nga libri dhe mund të luajnë me të!

4 mundësi: Tinguj kafshësh, melodi argëtuese, pyetje interesante, lojëra të zgjuara

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2015

Faqet:

14

ISBN:

978-608-237-015-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Tableta e zgjuar”

Your email address will not be published.

3 × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X