info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Të mjaftueshmëve me gjëra të vogla

(1 customer review)

600 L

Prandaj kam dashur që poezia ime mu në zemër të atdheut të jetë si një plagë e vjetër që hera-herës lëngon, që tërheq medoemos kujtime, që ta pret gazin mu mes buzëqeshjes, që të shtyn të vetmohesh, të mendosh për jetën, t’i lutesh Zotit, në këtë vend, ku u bie mendja për poetët veç kur ata vdesin dhe kujtohen për ta vetëm në përvjetorët e lindjes dhe vdekjes së tyre.

Bli

Prandaj kam dashur që poezia ime mu në zemër të atdheut të jetë si një plagë e vjetër që hera-herës lëngon, që tërheq medoemos kujtime, që ta pret gazin mu mes buzëqeshjes, që të shtyn të vetmohesh, të mendosh për jetën, t’i lutesh Zotit, në këtë vend, ku u bie mendja për poetët veç kur ata vdesin dhe kujtohen për ta vetëm në përvjetorët e lindjes dhe vdekjes së tyre.

Autor:

Meti Disha

Botues:

Albas

Faqet:

82

Viti i botimit:

2021

ISBN:

978-9928-356-51-2

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 5 =


  1. Armend

    Ah ç’libër!

X