info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Të zbulojmë trupin tonë

1,000 L

Të zbulojmë trupin tonë

  • Pse marrim frymë?
  • Kur duhet t’i pastrojmë dhëmbët?
  • Si shohim dhe si dëgjojmë?

Bli]


Seria e librave për fëmijë 4-7 vjeç:

  • Përgjigjet e pyetjeve të para të fëmijëve
  • Zbulimi botës përmes lojës
  • Ilustrime të këndshme për fëmijë të kësaj moshe
  • I studiuar nga specialistë të fushës

Pse? Kur? Si?

Të zbulojmë trupin tonë

  • Pse marrim frymë?
  • Kur duhet t’i pastrojmë dhëmbët?
  • Si shohim dhe si dëgjojmë?
Autor:

Susanne Szesny, Frauke Nahrgang

Përktheu

Wimmel Parents

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2020

Faqet:

10

ISBN:

978-608-237-065-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Të zbulojmë trupin tonë”

Your email address will not be published.

nineteen + 13 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X