info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Triceratopsi

550 L

Libri “Triceratopsi – dinozauri më i fortë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërkëmbësh barngrënës, emri i të cilit ka kuptimin “fytyra me tri brirë”. Mendohet të ketë qenë dinozauri i fundit që eci mbi tokë dhe se ishte shumë i shpejtë.

Bli

Libri “Triceratopsi – dinozauri më i fortë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërkëmbësh barngrënës, emri i të cilit ka kuptimin “fytyra me tri brirë”. Mendohet të ketë qenë dinozauri i fundit që eci mbi tokë dhe se ishte shumë i shpejtë.

Autor:

Anna Obiol & Subi

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2012

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-97-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Triceratopsi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X