info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Trupi im

1,350 L

Ky libër i njeh fëmijët me pjesët e trupit dhe si funksionon organizmi ynë. Duke e shfletuar këtë libër fëmijët zbulojnë për sekretet e trupit të tyre, mësojnë për skeletin, zemrën dhe gjakun, frymëmarrjen, tretjen, urinimin, nervat, shqisat etj. Duke shtypur butonat fëmijët do të argëtohen duke dëgjuar tingujt e gëzuar, si dhe do të pasurojnë fjalorin duke dëgjuar fjalët.

Bli

Ky libër i njeh fëmijët me pjesët e trupit dhe si funksionon organizmi ynë. Duke e shfletuar këtë libër fëmijët zbulojnë për sekretet e trupit të tyre, mësojnë për skeletin, zemrën dhe gjakun, frymëmarrjen, tretjen, urinimin, nervat, shqisat etj. Duke shtypur butonat fëmijët do të argëtohen duke dëgjuar tingujt e gëzuar, si dhe do të pasurojnë fjalorin duke dëgjuar fjalët.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Viola Dina

Viti i botimit:

2013

Faqet:

12

ISBN:

978-9928-02-250-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Trupi im”

Your email address will not be published.

5 × two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X