info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Udhëtim në qendër të tokës

560 L

Profesor Lidenbroku, gjeolog dhe studiues mineralesh me famë botërore, së bashku me nipin e tij Aksel, përgatiten për një mision: një udhëtim në qendër të Tokës. A do ta përmbushin ata këtë mision? Zbuloni më shumë për udhëtimin e tyre plot peripeci dhe të papritura duke lexuar librin.

Bli

Profesor Lidenbroku, gjeolog dhe studiues mineralesh me famë botërore, së bashku me nipin e tij Aksel, përgatiten për një mision: një udhëtim në qendër të Tokës. A do ta përmbushin ata këtë mision? Zbuloni më shumë për udhëtimin e tyre plot peripeci dhe të papritura duke lexuar librin.

Autor:

Jules Verne

Botues:

Albas

Përktheu:

Lejbjana Hyseni

Përgatiti:

Alessandro Gatti

Viti i botimit:

2014

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-484-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Udhëtim në qendër të tokës”

Your email address will not be published.

15 − two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X