info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fillo me gëzue – Krijime për fëmijë

400 L

Ndre Mjeda, ky poet e studiues i gjuhës qëndron në radhën e parë të poetëve të Rilindjes sonë Kombëtare. Ai ka shkruar kryevepra poetike, por asnjëherë nuk harroi të shkruajë e të botojë edhe për të vegjlit.

Bli

Ndre Mjeda, ky poet e studiues i gjuhës qëndron në radhën e parë të poetëve të Rilindjes sonë Kombëtare. Ai ka shkruar kryevepra poetike, por asnjëherë nuk harroi të shkruajë e të botojë edhe për të vegjlit. Pse këtë libër me vjersha të zgjedhura për fëmijë e kemi nisur me “Gjuha shqipe”? Edhe Jeronim de Rada, Naim Frashëri, Gjergj Fishta dhe dhjetëra poetë të tjerë kanë shkruar me nderim e dashuri për gjuhën shqipe. Krahas Atdheut që kemi trashëguar nga të parët tanë, është gjuha shqipe ajo që na mban gjallë si shqiptarë, thesari më i madh e më i çmuar që na dallon nga kombet e tjera.

Autor:

Ndre Mjeda

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2021

Faqet:

60

ISBN:

978-9928-332-28-8

Përgatitur nga:

Pandeli Koçi

Ilustruese:

Geraldina & Enkelana MEHMETI

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fillo me gëzue – Krijime për fëmijë”

Your email address will not be published.

2 × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X