info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fishta përballë Fishtës

400 L

Nga i njëjti autor: Mërzi e zezë, 1998; Bukuria e zemërimit, 1999; Vjeshta e shpirtit, 2000; Sagë, 2004

Bli

Nga i njëjti autor:

Poezi

Mërzi e zezë, 1998

Bukuria e zemërimit, 1999

Vjeshta e shpirtit, 2000

Sagë, 2004

 

Teori/Studime/Kritikë

Shenjat e tekstit, 1999

Lasgushi i përjetshëm, 1999

Poezia e Bilal Xhaferrit, 2001

Shinimet e Fishtës, 2002

Vox-i i Anton Pashkut, 2002

Kujtesa e tekstit – Mitrush Kuteli, 2003

Fishta përballë Fishtës, 2004

Vepra e vetmisë, 2005

 

Tekst shkollor

Letërsia e vjetër dhe e Mesjetës (me dr. Kujtim Rrahmanin), 2004

Autor:

Kujtim M. Shala

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2004

Faqet:

96

ISBN:

99943-606-6-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fishta përballë Fishtës”

Your email address will not be published.

four × 5 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X