info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Mistere të pazbuluara

1,000 L

Ky libër mëson si t’u dërgosh miqve të tu apo kujt të duash mesazhe të fshehta, që të mos i kuptojë askush. Të duhet vetëm të ushtrohesh pak me kodet kriptografike të librit: që nga kodi i Jul Çezarit, te kodet me zhvendosje dhe metodat zbavitëse të kodimit të bojskautëve. Ti mund ta gjesh nëse je përgjigjur saktë, falë lapsit tënd elektronik.

Bli

Ky libër mëson si t’u dërgosh miqve të tu apo kujt të duash mesazhe të fshehta, që të mos i kuptojë askush. Të duhet vetëm të ushtrohesh pak me kodet kriptografike të librit: që nga kodi i Jul Çezarit, te kodet me zhvendosje dhe metodat zbavitëse të kodimit të bojskautëve. Ti mund ta gjesh nëse je përgjigjur saktë, falë lapsit tënd elektronik.

Ky libër do të vërë në provë zgjuarsinë dhe mendjemprehtësinë tënde! Provo aftësitë e tua hetuese përmes lojërave argëtuese logjik, inteligjente, vëzhguese dhe bëhu një dedektiv i vërtetë. Ti mund ta gjesh nëse je përgjigjur saktë, falë lapsit tënd elektronik.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sidita Gjipali

Viti i botimit:

2015

Faqet:

30

ISBN:

978-608-237-05-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Mistere të pazbuluara”

Your email address will not be published.

16 − 9 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X