info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Mos u zemëro

550 L

Nëpërmjet fjalëve të thjeshta dhe ilustrimeve të bukura plot me ngjyra, ky libër synon t’u mësojë fëmijëve të dallojnë sjelljet e mira dhe sjelljet jo të mira e të zgjedhin çdo ditë në këtë dyshe sjelljeje, atë që është më paqësorja.

Bli

Nëpërmjet fjalëve të thjeshta dhe ilustrimeve të bukura plot me ngjyra, ky libër synon t’u mësojë fëmijëve të dallojnë sjelljet e mira dhe sjelljet jo të mira e të zgjedhin çdo ditë në këtë dyshe sjelljeje, atë që është më paqësorja. Me ndihmën e këtij libri, ata do të kuptojnë se dhuna nuk është asnjëherë gjë e mirë dhe që me duart, këmbët dhe buzët e tyre, ata mund të bëjnë gjëra shumë herë më të mira se sa të gjuajnë me shkelma apo të shajnë. Madje dikush është i aftë edhe të arsyetojë e t’i vërë fre zemërimit dhe inatit të tij. Ky libër ndihmon në mënyrë shumë natyrale më të vegjlit se duhet të jenë të aftë që të kërkojnë falje, kur i bëjnë keq dikujt tjetër.

Autor:

Berja Garcia Sabajes & Armelle Modere

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2011

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-65-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Mos u zemëro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X