info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Pa e vrarë mendjen

350 L

“Pa e vrarë mendjen” është një libër me histori të mrekullueshme me mbretër e zana, si dhe me tregime të bukura e plot humor nga jeta e përditshme e fëmijëve. Në to flitet për marrëdhëniet me gjyshërit, prindërit dhe mësuesit, me shokët e shoqet, rregullat që duhet të ndjekin fëmijët në familje, shkollë etj.

Bli

“Pa e vrarë mendjen” është një libër me histori të mrekullueshme me mbretër e zana, si dhe me tregime të bukura e plot humor nga jeta e përditshme e fëmijëve. Në to flitet për marrëdhëniet me gjyshërit, prindërit dhe mësuesit, me shokët e shoqet, rregullat që duhet të ndjekin fëmijët në familje, shkollë etj. Personazhet e tregimeve kanë teka dhe dëshira “të çuditshme”, si dhe pikëpyetje për gjëra që nuk i dinë. Por, në fund, ata gjejnë te prindërit, gjyshërit dhe mësuesit miqtë e tyre më të mirë!

Autor:

Natasha Poroçani (Shuteriqi)

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2017

Faqet:

56

ISBN:

978-9928-02-330-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Pa e vrarë mendjen”

Your email address will not be published.

13 + 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X