info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close
SKEMA PËR LETËRSINË

(Në fund do të gjeni materialit)

Për t’iu ardhur në ndihmë mësuesve dhe maturantëve në lëndën e Letërsisë dhe të Gjuhës shqipe, po publikojmë:

  • SKEMAT E ANALIZAVE LETRARE TË VEPRAVE të përfshira në programin për provimin përfundimtar.

Në vazhdim do të publikojmë:

  • SKEMA TË DUKURIVE GJUHËSORE
  • SKEMAT PËR TEKSTET JOLETRARE
  • ESEJA,
  • KOMENTE për poezinë “Lirikë me shi” të Azem Shkrelit (të cilat aktualisht mungojnë në botimin Celësi i Letërsisë dhe i Gjuhës shqipe, Albas, Botimi 2019).

Porositet dhe online në www.librarialbas.al.

(këto skema mund të shkarkohen falas, nuk lejohet shtypi apo shumëfishimi i tyre për qëllime fitimi)

 

Shto një koment

Adresa juaj e email nuk do të publikohet. Fushat që përmbajnë * janë të detyrueshme

20 + one =

X