info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close
Skema për njohuritë gjuhësore

(Në fund do të gjeni materialit)

Për t’iu ardhur në ndihmë mësuesve dhe maturantëve në lëndën e Letërsisë dhe të Gjuhës shqipe, po publikojmë:

• SKEMAT E ANALIZAVE LETRARE TË VEPRAVE të përfshira në programin për provimin përfundimtar;
• SKEMA TË DUKURIVE GJUHËSORE;
• SKEMAT PËR TEKSTET JOLETRARE;
• ESEJA.

Porositet dhe online në www.librarialbas.al.

(këto skema mund të shkarkohen falas, nuk lejohet shtypi apo shumëfishimi i tyre për qëllime fitimi)

 

Shto një koment

Adresa juaj e email nuk do të publikohet. Fushat që përmbajnë * janë të detyrueshme

ten + eight =

X