info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Albana
Shala

Përkthyesi e librit “Humnera

Alma  Hafizi ka lindur më 1969, në Shkodër. Është diplomuar në Fakultetin e Historisë dhe të Filologjisë, Universiteti i Tiranës, në vitin 1991.

Pas vitesh pune si mësuese e gjuhës italiane në shkollën e mesmë të Gjuhëve të Huaja në Shkodër, që nga viti 1999 e në vazhdim është pedagoge në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi”. Gjatë viteve 2000-2002 ka kryer kërkime shkencore në universitetin e Firences mbi veprën e Magrisit dhe letërsinë e kufijve.

Mban titullin Profesor i Asociuar. Aktualisht është në drejtimin e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja.

tjerë

Milena Selimi
Milena Selimi
Filozofi-sociale
Mimoza Hysa
Mimoza Hysa
Filozofi-sociale
Amantia Kapo
Amantia Kapo
Filozofi-sociale
X